Za predsednika ŠOUP izvoljen Nassim Djaba

Včeraj je bil na 1. redni seji Študentskega zbora ŠOUP za predsednika ŠOUP soglasno izvoljen Nassim Djaba.

Nassim Djaba je od svojega 15. leta aktiven v mladinskem sektorju na nacionalni in mednarodni ravni. Njegov življenjepis zajema prostovoljno delo na številnih in raznolikih projektih različnih organizacij, med drugim Brez izgovora Slovenija, Združene igre narodov, v okviru katerih se je udeležil mednarodnih izmenjav in sodeloval na mednarodnih projektih.

Djaba je trenutno doktorski študent na UP Fakulteti za turistične študije - Turistici, kjer je pred tem diplomiral in tudi magistriral. Aktivno govori pet jezikov (italijanščina, angleščina, slovenščina, francoščina, arabščina), pasivno pa srbohrvaško in špansko.

Na 1. redni seji Študentskega zbora ŠOUP se je predstavil poslancem zbora, predstavil izhodišča svojega programa #imakemysoup in prejel podporo vseh dvanajstih poslancev.

»Aktivacija in participacija mladih ter kritično razmišljanje so moje osebne prioritete pri vodenju študentske organizacije in sodelavcev na ŠOUP. Z letošnjim letom smo študentom predstavili sporočilno kampanjo #imakemysoup, s čimer smo jih seznanili z dejstvom, da si svojo »župo« ustvariš sam, kot si sam ustvarjaš svoj način in doživetje študentskega življenja,« sporoča Djaba.

V organizaciji so veseli vsake pobude dijakov in študentov in vas vabijo, da z njimi sodelujete, se udejstvujete v ŠOUP in vstavite svoje sestavine v ŠOUPovo župo. Pridruži se!